Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

MarleenRaaijmakers

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Marleen via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 13-06-2015 Beter laat dan ... (1)
  • 28-04-2015 I am Sherlocked (0)
  • 05-04-2015 Happy Easter! (0)
  • 08-03-2015 Alles gaat nog ... (0)
  • 28-02-2015 23 februari 2015 (0)

Statistieken

Dit dagboek is 4843 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Alweer bijna halverwege Oktober!

Toon op kaart

12 oktober 2014 | Door: MarleenRaaijmakers

Aantal keer bekeken 128   Aantal reacties 1   Londen, Verenigd Koninkrijk
a A

Alweer bijna halverwege Oktober!

Zo ondertussen zijn we alweer bijna halverwege Oktober!
Time flies when you're having fun!
En ik heb het erg naar mijn zin!
Natuurlijk is het niet altijd allemaal perfect, maar in het algemeen gaat het allemaal prima. De jongste is op dit moment erg alles aan het uittesten, maar daar tegenover gezet is de oudste afgelopen week een waar engeltje geweest! Ik denk dat er nog nooit een kind zo goed heeft geluisterd als hij heeft gedaan!

Wat is er verder nog meer gebeurd de afgelopen weken...
Ik ben met mijn Italiaanse vriendin naar een groot overdekt winkelcentrum geweest (het plan was om Notting Hill te verkennen, maar het weer was zo slecht dat we besloten hadden onze plannen te wijzigen!). Ik heb nog meer Pumpkin Spice Lattes gedronken :). We hebben hier in huis pancake-day gehad, wat eigenlijk betekende dat ik pannenkoeken heb gebakken en de kinderen een berg pannenkoeken hebben gegeten. We zijn helemaal natgeregend onderweg van school naar huis, zo erg dat we daarna allemaal in onze pyjama zijn gekropen en warme chocolademelk hebben gedronken.
Verder ben ik mijn eerste beroemdheid in het openbaar tegengekomen (Graham Norton out and about in Shoreditch....er zijn een hoop bars en restaurantjes en pubs en dergelijke in Shoreditch). Dat was het wel zo'n beetje...over het algemeen ziet mijn dag er zo'n beetje hetzelfde uit...wakker worden, douchen, ontbijten, kinderen naar school, vrije tijd (soms een stukje hardlopen), kinderen ophalen van school, kinderen vermaken, eten voor de kinderen koken, huiswerk met de kinderen, kinderen naar bed en dan neerploffen op de bank!

Oh en in december ga ik weer naar een toneelstuk (de 6e) met die Italiaanse vriendin, het toneelstuk gaat over 8-jarige kinderen die het niet eens zijn met een of andere nieuwe regel en dan overgaan tot een opstand of iets dergelijks...ik ben benieuwd (het duurt alleen nog wel eventjes voordat het zover is!).

Tot de volgende update maar weer!

Tags: au pair, london, oktober 2014

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (1)

13 oktober 2014 12:53 | Door: anja voets

he marleentje
ben blij dat het goed met je gaat , daar in london
wat leuk dat je daar al vriendinnen hebt gevonden!
hier gaat alles zijn gangetje,das al heel wat he.
ik hou je blogg in de gaten, en wens je nog heel veel plezier met de kids en je voorstellingen, haha

gr anja voets